FANtv-nl-logo-mobile

Mooi en veilig met een Easydrain

Lelijk he? Zo'n grote douchebak. Helaas kun je niet zonder, omdat anders de hele badkamer onder het water ligt. Met een Easydrain is de douchebak niet meer nodig!Omdat het doucheputje vaak in het midden van de douche zit, kan lang niet al het water goed afgevoerd worden. Om er voor te zorgen dat de badkamer niet vol water komt te liggen, kun je gebruik maken van een douchebak.Uit de problemen
Dit is niet een erg mooie oplossing. De grote bak ligt altijd iets hoger dan de douche zelf en is doordat je met gladde voeten uit kunt glijden niet erg veilig. Met de vervanger van het doucheputje, de Easydrain, ben je in een klap uit de problemen.


Droge voeten
Een Easydrain is een rechthoekige roestvrij stalen afvoergoot die in de vloer weggewerkt kan worden. Omdat de Easydrain aan het einde van de douchecabine wordt geplaatst, loopt al het water weg en heb je geen lelijke douchebak meer nodig. Je loopt nu met droge voeten uit de douche en glijd je minder snel uit.


Hygiëne
Het voordeel van roestvrij staal is dat vuil- en zeepresten niet aan het materiaal hechten. Dit zorgt voor extra hygiëne in de badkamer. Maar omdat niet elke badkamer hetzelfde is, kun je de Easydrain in veel verschillende soorten en maten verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan lengtes van een halve tot drie meter. Ben je aan het verbouwen of heb je nog een casco huis? Een Easydrain kan altijd!

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl