FANtv-nl-logo-mobile

Dé one-stop-shop voor professionele bouwers

Als je een huis gaat verbouwen heb je veel materialen nodig. Om zo weinig mogelijk geld en tijd te verliezen is het handig om alles op één plek te kunnen kopen.Ruw- en afbouwmaterialen, hout- en plaatmaterialen, gereedschap, noem maar op. Bij BBN vind je alles wat je nodig hebt voor afbouw, nieuwbouw en renovatie. Heb je tegels nodig? Neem dan eens een kijkje in de uitgebreide tegelshowroom, waar tegelspecialisten je alles kunnen vertellen over de verschillende eigenschappen en kwaliteiten van tegels. Ben je op zoek naar dakpannen? Ook hiervoor is er een speciale showroom aanwezig.Breed assortiment
Dit zijn slechts twee voorbeelden uit het brede assortiment. Ook is er altijd genoeg op voorraad, dus grijp je nooit mis. Omdat je alles tegelijk kunt kopen, is het vaak moeilijk om alles zelf mee te nemen. Daarom zorgt BBN ervoor dat alles nog op dezelfde dag bij jou is. Kan het nog wel even wachten? Dan bezorgen ze gewoon de dag erna.


Omhoog
Het is zelfs mogelijk dat de spullen naar boven worden gebracht. Tot wel op de vierde verdieping! En heb je heel erg veel haast? Dan kunnen je materialen zelfs binnen vier uur worden bezorgd.


Service
Ben je op zoek naar veel bouwmaterialen en goede service, neem dan eens een kijkje bij BBN bouwmaterialen. Hier vind je een breed assortiment aan bouwmaterialen en krijg je altijd goede service.

Vergelijkbare artikelen