FANtv-nl-logo-mobile

Elektriciteit is belangrijk!

Elektrotechniek is niet meer weg te denken uit ons leven. Bijna alle apparatuur is tegenwoordig voorzien van elektronica. Als de elektriciteit wegvalt stopt 90% van het arbeidsproces.De behoefte aan betrouwbare installaties en de zekerheid voor functioneren groeit met de dag. Daarom is het belangrijk dat klussen met elektriciteit goed geregeld zijn. Je kunt natuurlijk zelf gaan klooien, maar dan kan het maar zo gebeuren dat je ineens zonder stroom zit. Het is veel slimmer om het uit te besteden aan een bedrijf waardoor je zeker weet dat het goed gaat.


Elektriciteit
Plaats of verbouw je een keuken en moet je daarom een extra groep in de stoppenkast aanleggen? Moet de verlichting in je gehele huis aangepast worden of wil je andere elektrische installaties aangelegd hebben? Vraag dan eens meer informatie bij E&P Techniek. Maar het blijft niet alleen bij elektrische werkzaamheden, want ook voor intercominstallaties, noodverlichting en voor inbraaksignaleringssystemen kun je hier terecht.


  


Centrale verwarming
Naast elektrische systemen is E&P Techniek ook specialist op het gebied van centrale verwarmingen. Zij kunnen je nieuwe CV-installatie leveren en monteren, maar renoveren ook het bestaande gas-, water- en afvoersysteem. Wil je je woning aanpassen, wil je een badkamer installeren of wil je een airconditioning aanbrengen in je huis? E&P Techniek is van alle markten thuis.

Vergelijkbare artikelen