FANtv-nl-logo-mobile

Inspiratie voor sfeervolle zolders

Zolders zijn vaak rommelige ruimtes en dat is jammer. Je kunt er zoveel leuke dingen mee doen. In het Experience Centre van Ubbink zie je hoe je van een saaie zolder een sfeervolle ruimte kunt maken.Stel je eens voor dat je een grote ruimte binnenwandelt waar talloze dakvensters en dakkapellen zijn opgesteld. “Lekker saai” zul je denken. Je vergist je. Wie eenmaal het Experience Centre Lofta van Ubbink heeft bezocht, heeft veel ideeën opgedaan om van de zolder een echte loft te maken. Een comfortabele, multifunctionele ruimte die helemaal naar eigen inzicht is in te delen. Een loft verfraait niet alleen jouw woning maar laat deze ook in waarde stijgen.


Van Milano tot Amsterdam
In het Experience Centre Lofta kun je heel veel inspiratie opdoen. Neem bijvoorbeeld de veelzijdige mogelijkheden van de eigentijdse dakserre Milano. Een bijzonder innovatieve ontwikkeling van Ubbink en leverbaar in diverse afmetingen. Voorzien van zonwerend glas en een volledig geïntegreerde plissézonwering. Deze is uiterst eenvoudig te bedienen.Onder het schuine dak kun je natuurlijk ook met de bijzondere designraam Paris of de ruimtelijke dakkapel Amsterdam jouw eigen sfeer scheppen. Wat je ook kiest, het kan praktisch binnen 1 dag op elke zolder worden gerealiseerd. Wat je beleeft is comfort. Het ultieme woongenot in optima forma.


Complete oplossingen
Een loft kan worden gebruikt om wonen en werken te combineren. Of als TV-kamer. Als slaap- of kinderkamer. Je zegt het maar. In het Experience Centre van Ubbink zie je het allemaal. De medewerkers vertalen jouw wensen en ideeën direct naar complete oplossingen en concrete plannen. Wanneer je wilt, zijn ook stylisten en bouwkundigen voor jou beschikbaar. Zij halen alles voor je uit de kast om u bij het herinrichten van jouw zolderruimte professioneel te helpen. Zodat het wordt zoals je het straks wilt hebben. Ubbink sfeerproducten zijn er al vanaf € 649,00.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl