FANtv-nl-logo-mobile

Gemakkelijk en mooi kitten

Kitten in de badkamer kan een vervelend werkje zijn. Het aanbrengen ervan is vaak geen probleem, maar mooi afwerken is een ander verhaal. Gelukkig is er nu een kit waarmee het wel lukt.De Easy Silicone kit van Rubson, de naam zegt het al, is erg gemakkelijk te verwerken. Deze op water gebaseerde siliconenkit is erg elastisch en kun je gebruiken voor het afdichten van voegen in vochtige ruimtes tussen o.a. badkuipen en (tegel)muren; tussen muren en wastafels, vloeren en toilet.


Gladstrijken
Je kunt de kit mooi gladstrijken met de bolle lepelzijde van de verpakking, maar ook als je deze niet bij de hand hebt is gladstrijken geen probleem. Gewoon met een natte vinger gaat het erg goed. Mocht het mislukken dan is er niets aan de hand. Je kunt de kit heel simpel met een natte spons verwijderen. Hierna probeer je het gewoon weer opnieuw.Kleurvast
Vaak zie je dat kit in de badkamer na enige tijd zijn witte kleur verliest. Het wordt gelig en ziet er niet echt mooi meer uit. Zonde! Rubson Easy Silicone is kleurvast, dus behoud je de witte kleur. Maar ook als je tegels een andere kleur hebben dan wit is er geen probleem. Easy Silicone is namelijk overschilderbaar. Hierdoor kun je de kit altijd precies in de kleur van jouw wens krijgen.


Omdat de kit op water gebaseerd is, kun je het na het klussen erg gemakkelijk van je handen krijgen. Gewoon even wassen met water en klaar is Kees.

Vergelijkbare artikelen