FANtv-nl-logo-mobile

De vaas is weer als nieuw!

Je bent op bezoek bij familie en het is erg gezellig. Tenminste, totdat jij die mooie vaas omstoot. Geen nood! Jij hebt het perfecte middel bij je om die mooie vaas weer te plakken.Je haalt de stukken porselein van de grond en pakt Pattex Repair Express erbij. Dit is een krachtige tweecomponenten kneedlijm die voor de meeste materialen geschikt is. Hout, metaal, steen, pleisterwerk, porselein, kunststoffen, kristal, kurk, spiegels en glas, het is geen probleem.


Porseleinen vaas
Meng de twee componenten goed en je kunt Repair Express heel goed gebruiken voor de porseleinen vaas. Na vijf á zeven minuten is de lijm uitgehard en krimpt het niet en zet het niet meer uit. De vaas ziet er weer net zo uit als vroeger.


  


Zolang je de lijm niet kneedt, hardt het niet uit en kun je het nog even bewaren in de verpakking. Maar als je weet dat je toch niet alles nodig hebt, kun je beter de kleine doses nemen. Je kunt Repair Express trouwens ook gebruiken om iets te herstellen of op te vullen.


Glazen vaas
Als de vaas van glas is, kun je het beste kiezen voor Pattex Repair Extreme. Deze supersterke lijm is uitermate geschikt voor herstellen en lijmen van bijna alle materialen: glas, spiegels, keramiek, tegels, metaal, kunststoffen, hout, rubber, papier, beton, steen en leder. Het voordeel van deze lijm is dat je niet kunt zien dat de vaas is geplakt, want de lijm is 100% transparant. Ook is de lijm elastisch en daardoor geschikt voor flexibele en belaste verbindingen. Ook kun je gewoon weer water in de vaas doen, want Pattex Repair Extreme is vochtbestendig.

Vergelijkbare artikelen