FANtv-nl-logo-mobile

Totaalconcept voor particulieren en professionals

Ben je op zoek naar een keuken of nieuwe badkamer? Bij Intermat vindt je zeker wat je nodig hebt.Ben je op zoek naar inspiratie, advies en service, dan ben je bij Intermat aan het juiste adres. Hier vind je een totaalconcept voor particulieren en professionals. In de showroom van 1500 vierkante meter zijn alle toonaangevende merken aanwezig. Zo heb je alles bij elkaar en hoef je niet meer naar een ander bedrijf.Voorbeeldtekening
Het is natuurlijk moeilijk om in een showroom meteen een keuze te kunnen maken welke onderdelen je in je badkamer of keuken wilt hebben. Kies je bijvoorbeeld voor een mooie stoomoven, of vind je het belangrijk dat je alle losse kookunits door middel van een dominosysteem op elkaar kunt aansluiten? Daarom maken de medewerkers van Intermat op de computer een speciale voorbeeldtekening. Zo weet je precies hoe je huis er straks uit zal zien.


Montage en garantie
Heb je eenmaal een keuze gemaakt dan zorgt Intermat ook voor de montage. Zo voorkom je dat je met allerlei verschillende bedrijven te maken krijgt. Mocht er toch iets mis gaan? Dan heb je natuurlijk vijf jaar completer garantie via het HIBIN Garantieplan.

Vergelijkbare artikelen