FANtv-nl-logo-mobile

Haal buiten naar binnen

Een kunststof schuifpui of openslaande deur geeft je woning toegevoegde waarde. Op deze manier creëer je een ruimtelijk effect, een zee van toetredend daglicht en een optimaal contact met de tuin.Zo haal je buiten naar binnen! Bovendien zorgen schuifpuien en tuindeuren voor een effectieve ventilatie en een open entree naar je terras, tuin of balkon. De mogelijkheden zijn legio. Om de woonkamer te laten integreren met je tuin, hoef je alleen maar de schuifdeuren open te zetten.


  


Metamorfose op maat
Schuifpuien en openslaande deuren kunnen worden uitgevoerd in verschillende stijlen en in alle RAL kleuren. Nostalgische tuindeuren of een pui in strakke uitvoering, alles is mogelijk. De standaard toepassing van hoogrendementsglas (HR++) heeft een direct effect op de hoogte van je energierekening.


Onderhoudsvrij
Ben jij er ook toe om de tuin te verbinden met de woonkamer? Neem dan eens een kijkje bij Knipping Kozijnen. Zij hebben allerlei verschillende soorten schuifpuien en openslaande tuindeuren. Alle puien van Knipping worden gemaakt van kunststof met of zonder aluminium aan de buitenzijde, zodat de schuifpui zo goed als onderhoudsvrij is. Je hoeft dus nooit meer schilderen.


  


Veilig
Om een optimale veiligheid te garanderen wordt er beslag gebruikt dat voldoet aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van inbraakbeveiliging, uiteraard met politiekeurmerk.

Vergelijkbare artikelen