FANtv-nl-logo-mobile

Een ventilator is noodzakelijk

De huizen die tegenwoordig worden gebouwd, zijn allemaal voorzien van goede isolatie. Hierdoor is de kier- en luchtdichtheid van de woningen toegenomen.Vanwege de goede isolatie van tegenwoordig ontstaat er een probleem met de ventilatie. Door de isolatie kan er namelijk niet voldoende frisse lucht naar binnen komen. Hierdoor ontstaat er een erg vochtige lucht en dit kan weer leiden tot schimmelvorming.


Ventilatie
Om gezondheidsproblemen te voorkomen is goede ventilatie noodzakelijk. Dat kun je doen met een ventilator. Itho heeft een zeer compleet assortiment ventilatoren, zodat ze voor iedere situatie de juiste oplossing kunnen bieden.Energiezuinig en milieuvriendelijk
De meest in het oog springende model is de centrale afzuigunit CVE ECO-fan 2. De CVE ECO-fan 2 zorgt voor de ventilatie van keuken, badkamer en toilet. De unit is voorzien van een gelijkstroommotor waardoor tot 80% op de elektriciteitskosten wordt bespaard. Daarnaast levert de toepassing van gelijkstroommotoren een bijdrage aan de CO2-reductie. Je bespaart dus niet alleen je portemonnee, maar ook het milieu!


Wie koopt bij Warmteservice verzekert zich, naast vaste lage prijzen, van deskundig advies en een perfecte service. De verkoopmedewerkers hebben een gedegen interne opleiding gevolgd en worden constant geïnformeerd over nieuwe producten en ontwikkelingen. Ze geven je advies en kunnen je precies vertellen waar je op moet letten.

Vergelijkbare artikelen