FANtv-nl-logo-mobile

Een plafond waar je van opkijkt

Toe aan een nieuw plafond, maar je wilt geen rommel? Een Plameco-plafond is de oplossing. Het plafond wordt vlak onder het bestaande aangebracht. En je kunt je meubels gewoon laten staan!Een Plameco-plafond betekent precies de sfeer die je graag wilt. Er zijn oneindig veel mogelijkheden: van klassiek tot strak modern, altijd passend bij je interieurwensen. En de plafonds zijn altijd afgewerkt tot in het detail. Kortom, een plafond waar je van opkijkt.


Ideaal voor elke ruimte
Plameco-plafonds voldoen aan alle gestelde normen en eisen. Het is een lichtgewicht plafond van hoogwaardige kunststof, dat bestand is tegen droogte, koude en warmte en is bovendien vochtbestendig. Deze eigenschappen garanderen een minimum aan onderhoud.


Dankzij dit unieke materiaal zijn Plameco-plafonds geschikt voor elke ruimte in huis. Kies je voor een sterrenhemel in de badkamer, een plafond met ornamenten in de woonkamer of een aparte kleur in de keuken? Het is allemaal mogelijk. Met verschillende kleuren kun je accenten aanbrengen, ruimtes optisch vergroten of juist verkleinen. Er zijn nauwelijks grenzen aan het systeem, zelfs driedimensionale plafonds zijn mogelijk.


Verlichting en afwerkingmaterialen
De details maken je plafond nog persoonlijker. Die ene lamp, of juist die rij spotjes, een rozet of een sierbies. Een contrasterende afwerking of juist in ton-sur-ton. Bepaalde zaken zijn standaard geïntegreerd, zoals een schilderij-ophangsysteem.

Je Plameco-adviseur helpt je graag bij het maken van je keuzes en kan je wijzen op de vele mogelijkheden. Dat maakt de keus misschien niet gemakkelijker, maar wel persoonlijker. Elk Plameco-plafond is dan ook uniek, omdat elk plafond maatwerk is, afgestemd op jouw wensen en jouw situatie.

Vergelijkbare artikelen