FANtv-nl-logo-mobile

Goedkoop gereedschap en ijzerwaren kopen

Wil je goedkoop gereedschap op ijzerwaren kopen? Kijk dan eens op de GYZS website. Hier is een enorm aanbod tegen lagere prijzen dan meestal door de bouwmarkt berekend worden.

gyzs

GYZS staat voor Gereedschap en IJzerwaren Shop. Het is de grootste online gereedschap en ijzerwaren winkel van de Benelux. Het aanbod van deze online winkel is breed en diep. Ze leveren alle soorten gereedschap en ijzerwaren maar ook alles voor kantoor en bouwkeet (zelfs voor de koffie kun je hier terecht), speelgoedgereedschap (!), hang en sluitwerk, electronica, elektra, deuren, machines en heel veel meer. Het gaat om meer dan 20.000 verschillende artikelen.

Dit alles wordt geleverd tegen prijzen die je gerust als groothandelprijzen mag bestempelen, ook aan particulieren. Alles wordt binnen 24 uur geleverd, en als de bestelwaarde boven de 100 euro komt gebeurt deze verzending zelfs gratis. Vooral in de categorieën, accu en elektrisch gereedschap, ladders, trappen, bouwbeslag, hang- & sluitwerk en handgereedschap zijn heel veel aanbiedingen te vinden.

Ga naar GYZS

Vergelijkbare artikelen