FANtv-nl-logo-mobile

Kunststof meubelen. Soms verbazend mooi.

Kunststof heeft als materiaal geen erg hoogstaande naam. Kunststof meubelen, dat klinkt saai en goedkoop. Maar vergis je niet ook met kunststof kun je prachtige meubelen maken.

kunststof-meubelen

Bij de meubeldesigners is kunststof momenteel een echte trend. Ze maken er de mooiste meubelen mee. Meubelen met veel kleur, soms gecombineerd met hout en soms zelfs doorzichtig. Plastic is fantastic!

En daarnaast is kunststof ook nog eens een heel makkelijk en praktisch materiaal. Kunststof is heel makkelijk schoon te maken en wordt niet door vocht aangetast. Bovendien zijn kunststof meubelen licht, kunnen ook buiten gebruikt worden en het materiaal blijft lang mooi.

kunststof-stoelen

Kunststof laat zich ook makkelijk combineren. Daarom zie je ook steeds meer kunststof woonaccessoires. Vooral in een modern interieur kan kleurig kunststof bijzonder mooi uitkomen.

Fonq heeft een artikel over kunststof in het interieur geschreven met de titel Kunststof is het nieuwe leer. Hierin vind je veel voorbeelden van toepassingen van kunststof bij meubelen en woonaccessoires.

Tags: meubels