FANtv-nl-logo-mobile

Gratis te downloaden verfsjablonen

Met een verfsjabloon kun je op een heel eenvoudige manier prachtige decoraties op je muur of kast schilderen. Deze verfsjablonen kun je zelf maken maar ook downloaden.

sjabloon muur verf

Verfsjablonen Histor
Een verzameling mooie verfsjablonen (templates) vind je bij verffabrikant Histor. Deze sjablonen kun je downloaden printen en gebruiken. Het gaat om honderden verfsjablonen voor onder andere de kinderkamer en babykamer, maar ook om patronen, dieren, bloemen en abstracte sjablonen die je overal in huis kunt gebruiken. In de keuken, in de slaapkamer, de woonkamer of een andere ruimte in huis. En natuurlijk zijn er ook verfsjablonen van letters te downloaden.

verfsjablonen downloaden


Verfsjablonen Edding
Ook Edding, een fabrikant van permanent sprays, biedt via zijn website leuke sjablonen aan. Zo'n sjabloon leent zich natuurlijk zeer goed voor het gebruik van verf uit een spuitbus.

sjabloon letters muur

Verfsjablonen Hornbach
Een derde aanbieder met mooie verfsjablonen op zijn website is de bouwmarkt Hornbach. Deze sjablonen zijn vaak heel groot, maar Hornbach biedt ze zo aan dat je ze over verschillende A4-prints kunt uitspreiden en gebruiken.

Tags: muurdecoratie, verf