FANtv-nl-logo-mobile

Goedgekeurde sloten

Hier 10 tips om de dieven het leven zo zuur mogelijk te maken: • Tip 1: Zet altijd je motor/scooter op slot met je ABUS slot. Bevestig je slot zo hoog mogelijk en zorg ervoor dat het slot goed zichtbaar is.

 • Tip 2: Probeer altijd je ABUS slot vast te maken aan de „vaste wereld“ (let erop dat dit object dan ongeveer even solide als je slot is!)

 • Tip 3: Parkeer je motor/scooter zo dat hij goed zichtbaar is. Indien je `s avonds parkeert zorg er dan voor dat hij op een goed verlichte plaats staat.

 • Tip 4: Parkeer niet altijd op dezelfde plaats

 • Tip 5: Gebruik je ABUS slot ook in de garage. Gebruik voor de maximale bescherming bijvoorbeeld de nieuwe wand/bodemanker WBA100.

 • Tip 6: Overtuig jezelf ervan of je garage genoeg beveiligd is tegen inbraakpogingen. Breng daar waar nodig eventueel zelf een extra ABUS (hangslot) aan.

 • Tip 7: Als vuistregel geldt dat de beveiliging ongeveer 3% van de waarde van je motor/scooter moet bedragen. Overleg daarom, naast je ABUS slot, de aanschaf van bijvoorbeeld nog een extra ABUS slot of een alarmsysteem.

 • Tip 8: Elke motor/scooter heeft zijn eigen specifieke kenmerken (krasje, deukje etc.) Leg deze speciale kenmerken vast want, hoe klein ze ook zijn, ze kunnen in het ergste geval later altijd helpen bij de identificatie van je motor/scooter.

 • Tip 9: Blijf waakzaam! Een dief komt altijd wanneer je hem niet verwacht. Jouw moter/scooter kan op de meest onverwachte momenten gestolen worden. Die dief heeft alleen het voordeel van de verrassing en een paar seconden tijd nodig.

 • Tip 10: Denk eraan. De beveiling van je motor/scooter is altijd je eigen verantwoording. Als je motor gestolen wordt is het dan ook jouw probleem en naast de emotionele schade lijd je ook een behoorlijke financiële schade.

Waarschuwing! Draag nooit een slot om je nek of op je lichaam!34CS55 + 10 KS

De geharde ketting met 10 mm dikke, vierkant schakels in combinatie met het ABUS hangslot 34 CS 55 biedt een uitstekende bescherming tegen brutale aanvalsmethodes. De beugel is extra beschermd en hierdoor onbereikbaar voor zaak, beitel en betonschaar. De combinatie is ART goedgekeurd, ART goedkeurnummer MBT 3058/3 + en is verkrijgbaar bij Uw tweewielerspecialist en is leverbaar in de lengtes 110, 140 170 en 200 cm .


92W/65 8 KS


Massieve 8 mm dikke ketting van geharde 4 kantschakels. Het speciale hangslot is optimaal beschermd tegen roest en biedt door zijn speciale constructie een groot gebruiksgemak. De combinatie is ART goedgekeurd, ART goedkeurnummer MBT 3077/2+, is verkrijgbaar bij Uw tweewielerspecialist en is leverbaar in de lengtes 85, 110 en 140 cm .


58/140HB100 12 KS 120 Loop


Perfecte bescherming voor motor en scooter. Het Granit Power beugelslot met zijn 16 mm (!) dikke beugel en de geharde 12 mm ketting bieden topbescherming. De ketting met het grote oog biedt U de mogelijkheid om de lengte van de ketting optimaal te gebruiken en zodoende Uw tweewieler aan de vaste wereld vast te leggen. De combinatie is ART goedgekeurd, ART goedkeurnummer MBT 3078/4+ , is verkrijgbaar bij Uw tweewielerspecialist en is leverbaar in de lengte 120 cm .


69 12 KS 120 Loop


Perfecte bescherming voor de motor. Granit Extreme schijfremslot zijn 16 mm (!) dikke vergrendelingspen en de geharde 12 mm ketting bieden topbescherming. Universele combinatie, het schijfremslot is ook apart te gebruiken (voor kort parkeren). De ketting met het grote oog biedt U de mogelijkheid om de lengte van de ketting optimaal te gebruiken en zodoende Uw tweewieler aan de vaste wereld vast te leggen. De combinatie is ART goedgekeurd, ART goedkeurnummer MBT 3038/4+ , is verkrijgbaar bij Uw tweewielerspecialist en is leverbaar in de lengte 120 cm .
Granit CityChain X-Plus 1060, Het origineel • Granietharde ketting met 10 mm dikke 6-kantschakels met zeer hoge weerstand tegen knijpen, verdraaien en trekken 

 • Gepatenteerde ABUS vergrendelingstechniek PowerCell Technology: ketting is direct vergrendeld in het slothuis 

 • Getande ommanteling van het slothuis tegen brutale aanvallen 

 • Gepatenteerde ABUS X Pluscilinder biedt maximale weerstand tegen picking en manipulatie 

 • Automatisch sluitend sleutelgat
69 Extreme, Graniethard en extreem veilig. • Slothuis en pen van gehard staal 

 • ABUS X Plus veiligheidssluitsysteem biedt een optimale bescherming tegen manipuleren en picking 

 • De speciale vergrendeling zorgt ervoor dat de vergrendelingspen op zijn plaats blijft tijdens het openen van het slot 

 • Inclusief Disc Memory sleutelhanger
ABUS WBA 100 – voor extreme verbindingen.


Wetter/Ruhr. Dit geheel nieuw ontwikkelde vloer- en muuranker maakt het aansluiten van tweewielers mogelijk. In combinatie met een ABUS slot is dat dé garantie voor top-bescherming.


De WBA 100 kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Aan het royaal bemeten oog, 65 mm groot, kunt U Uw tweewieler veilig en eenvoudig aan de "vaste wereld" bevestigen.


De beugel van de WBA 100 is gefabriceerd uit 16 mm gehard speciaalstaal en biedt daarmee maximale weerstand tegen alle kraakmethodes.


Lange keilbouten zorgen voor een extreem stabiele verbinding in de vloer of de muur


Door de speciale bouwvorm en een hoogwaardige kunststofafdekking kan men probleemloos over een reeds gemonteerde WBA 100 rijden.


www.abus.de


Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl