FANtv-nl-logo-mobile

TomTom Rider

TomTom Rider is de eerste draagbare alles-in-één navigatieoplossing die is ontworpen voor bestuurders van motorfietsen en scooters.


TomTom Rider heeft een stijlvol design en een sterke, waterbestendige behuizing en kan gemakkelijk gemonteerd worden op iedere motor of scooter. TomTom Rider beschikt over  een anti-reflecterend aanraakscherm dat ook met handschoenen aan bediend kan worden.


Het heeft ook een geïntegreerde zonneklep dat ervoor zorgt dat het scherm altijd goed af te lezen is. De nieuwe TomTom Rider is zeer compact en kan  meegenomen worden als de bestuurder even niet op de motor of scooter zit. De TomTom kan uiteraard ook in de auto worden gebruikt.Verder biedt TomTom Rider onder andere: routeplanning met verschillende stops, het opzoeken van locaties aan de hand van postcodes, nieuwe opties voor het berekenen van de route (snelste of kortste route, vermijden van tolwegen), nieuwe en verbeterde, onderling verbonden kaarten waarmee het mogelijk is om naadloos over landsgrenzen te navigeren en miljoenen routepunten, waaronder benzinestations, hotels en restaurants.


Optioneel kan TomTom Rider de bestuurder waarschuwen als een routepunt wordt genaderd.

Vergelijkbare artikelen