FANtv-nl-logo-mobile

KTM Helm R2R

KTM presenteert een nieuw ontworpen R2R helm uit de PowerWear collectie, natuurlijk exclusief in oranje en zwart.


De nieuwe R2R helm vormt in exact dezelfde kleuren geleverd als de andere items uit de exclusieve PowerWear collectie.
De helmschaal is vervaardigd van high impact fiberglas. Het vizier voldoet aan de ECE 22-05 eisen, zodat het bestand is tegen inslagen en krassen. Dankzij de veiligheidssluiting kan het vizier snel en gemakkelijk verwisseld worden als her weer plotseling mocht omslaan.


De voering is gemaakt van een anti-allergisch materiaal, dat een antibacteriële hygiënebehandeling heeft ondergaan. De voering kan volledig worden verwijderd, zodat deze optimaal kan worden gereinigd. 


Voor een veilige bevestiging van de nieuwe R2R helm is gekozen voor een kinriem met het beproefde dubbel-D-systeem. Daarnaast is de helm tussen het vizier en het kinstuk voorzien van een uitneembare neusdeflector. Drie ventilatieopeningen op de kin, het voorhoofd en de achterzijde van het hoofd zorgen voor een effectieve koeling en een optimale ventilatie.


De KTM R2R helm wordt volgens de hoogste kwaliteitsnormen vervaardigd bij de zeer bekende Italiaanse helmfabrikant Suomy en weegt slechts 1350 gram, waardoor de helm ook op lange trips veilig en comfortabel draagt.

Vergelijkbare artikelen