FANtv-nl-logo-mobile

Suzuki kleding

Suzuki heeft een brede kledingcollectie voor zowel op, als naast de motor.


Naast een breed assortiment motorkleding biedt Suzuki ook een zeer uitgebreid gamma vrijetijdskleding. De kledingcollectie bevat voor elk wat wils, van de kleinste fans tot de ervaren motorrijder.


Suzuki Team kleding
Deze Team Gear lijn bestaat onder andere uit; teamshirts, polo's, fleece vesten en all-weather jacks. Daarnaast zijn er sportieve caps en, erg handig voor de winter, ijsmutsen verkrijgbaar. Speciaal voor de dames is er een aparte lijn verkrijgbaar met getailleerde shirts, fleece vesten of een sport top in Suzuki kleuren.

Suzuki “Highline” kleding
Het Suzuki 'Highline” assortiment bevat vrijetijdskleding geschikt voor elke gelegenheid. Deze kleding is door een stoere zwarte basiskleur, stijlvol en functioneel.


Suzuki MX kleding
Naast teamshirts, fleece vesten, all-weather jacks en een tweetal caps zijn ook hier getailleerde dames shirts verkrijgbaar.


Suzuki MotoGP kleding
Ook komend jaar is Rizla weer partner van het Suzuki MotoGP team, waarin Chris Vermeulen en Loris Capirossi de eer van Suzuki gaan verdedigen. Voor het echte Suzuki GP-gevoel heeft Suzuki de exclusieve MotoGP merchandise collectie. De kleding uit dit assortiment is identiek is aan de teamkleding waarmee het Rizla Suzuki MotoGP Team in de paddock verschijnt.


Suzuki Kids
Voor de allerkleinste Suzuki fans is er de “Suzuki Kids kleding”. Een kindercollectie voor de kleintjes variërend van baby tot peuter.

Vergelijkbare artikelen