FANtv-nl-logo-mobile

EXO2 elektrische verwarmde producten

De door EXO2 ontwikkelde polymeerstof Fabroc® geeft grote mogelijkheden voor persoonlijke verwarming. Voor de motorrijder zijn een bodywarmer en niergordel leverbaar.Fabroc® is een ultra geleidend materiaal en onverwoestbaar. De verwarming van deze polymeerstof maakt geen gebruik van draden die hotspots creëren en die daardoor voorzichtig behandeld moeten worden.

Bodywarmer Stormrider - €235,-


De Fabroc® warmtepanelen geven een directe en gelijkmatige warmte over de gehele stof en zijn ongevoelig voor beschadigingen. Het gebruikte polymeer kan nooit warmer worden dan de door de fabrikant bepaalde temperatuur.


De enige kabels in dit product zijn de kabelverbindingen met de motor. Je kunt ook gebruik maken van een oplaadbare Li-Ion batterij. Deze garandeert tenminste drie uur warmte. Je kunt de batterij minimaal 500 keer opladen.  Er bevinden zich geen kabels of draden in de warmtepanelen.De bodywarmer heeft een buitenste laag die gemaakt is van AirXtream, een elastisch, wind- en waterdicht en uitwasbaar materiaal.


Het uniseks model sluit goed aan op het lichaam. Door het ademende membraam van AirXtream kan het door het lichaam geproduceerde vocht de bodywarmer verlaten. De optionele warmteregelaar (controller) geeft de mogelijkheid om precies de gewenste temperatuur van de bodywarmer te regelen.


Door comfortabel te reizen met een aangename warmte in elk jaargetijde, verhoogt dit de concentratie en reactievermogen van de motorrijder.


Controller - €70,-Batterij + lader - €75,-


Vergelijkbare artikelen