FANtv-nl-logo-mobile

Ducati rijopleiding

Het rijden op een motorfiets is een zeer emotionele ervaring en Ducati wil graag alle gepassioneerde rijders helpen te leren rijden binnen zijn of haar grenzen en de limieten van zijn of haar motorfiets. Daarom zal Ducati in 2005 een serie rijcursussen organiseren voor degenen die motor willen leren rijden of hun rijvaardigheid op de weg of het circuit willen verbeteren.Basis rijopleiding voor vrouwen
Deze cursus is bedoeld om vrouwen zonder enige rijervaring kennis te laten maken met de wereld van het motorrijden. De cursus zal plaatsvinden in de paddock op Monster 620's met gereduceerd vermogen.


Prijs: 216 Euro inclusief BTW.Basis rijopleiding voor mannen
Tijdens deze cursus zullen mannen zonder enige rijervaring kennismaken met de wereld van het motorrijden. De cursus zal plaatsvinden in de paddock op Multistrada 620's.


Prijs: 216 Euro inclusief BTW.Gevorderden rijopleiding
Deze cursus is bedoeld voor mannen en vrouwen met aanzienlijke rijervaring die hun vaardigheden willen verbeteren. De cursus bestaat uit simulaties van situaties waarbij het noodzakelijk is correct te handelen. Hierdoor kan de rijder zijn / haar rij technieken verbeteren en perfectioneren, waardoor zijn / haar rij veiligheid vergroot.


Na een praktijkgedeelte in de paddock, worden de cursisten in de gelegenheid gesteld om hun nieuwe vaardigheden te oefenen op het circuit. Monster S2R en Multistrada 1000 motorfietsen worden voor deze cursus gebruikt.


Prijs: 280 Euro inclusief BTW.Race opleiding
Deskundige motorrijders (mannen en vrouwen) die hun rij techniek op het circuit willen verbeteren zijn van harte welkom op deze cursus. Er worden 999 Superbikes voor deze cursus gebruikt en de cursisten worden in groepen gedeeld op basis van ervaring, opgegeven door de rijder.


Prijs: 750 Euro inclusief BTW.


Master Race opleiding


Deze nieuwe master cursus is voor rijders die wensen deel te nemen aan circuit rijden in competitieverband, zoals bijvoorbeeld de “Ducati Desmo Challenge”. Er worden 999 Superbikes (2005) gebruikt voor deze cursus en om de beste leeromgeving te garanderen, zullen de groepen uit maximaal 3 cursisten bestaan. De cursus zal gericht zijn op het verbeteren van de techniek voor het circuit rijden en het verbeteren van de prestaties van de rijder in het algemeen.


Kosten: 999 Euro inclusief BTW.


Kijk voor meer informatie op www.ducati.nl.


Data:
29 april 2005
30 april 2005
10 mei 2005
30 juni 2005
7 juli 2005
6 september 2005
23 september 2005
20 oktober 2005

Vergelijkbare artikelen