FANtv-nl-logo-mobile

Kawasaki op de beurs van Parijs

Kawasaki presenteerde op de beurs van Parijs verschillende nieuwe modellen voor 2006. De motorfabrikant kwam onder andere met de ER-6n, ER-6f, ZZR1400, ZX-10R en de VN900.


ER-6n
De ER-6n is een makkelijk te rijden motorfiets. De wielbasis is kort voor een optimale controle en omdat het zwaartepunt laag is, is stabiliteit gegarandeerd. Deze fiets ie erg geschikt voor zowel de ervaren als de minder ervaren motorrijder.


ER-6f
Het grote verschil met de ER-6n is de aërodynamische volledige kuip, die zorgt voor een goede weer- en windbescherming.


ZZR1400
De ZZR1400 is het nieuwe vlaggenschip van Kawasaki. Deze Sport Tourer heeft een viertakt viercilinder motorblok met een inhoud van 1352cc. Deze is goed voor 190 pk. Het drooggewicht van deze machine is 215 kilo.ZX-10R
De nieuwe Ninja ZX-10R is totaal anders dan zijn succesvolle voorganger. Alleen het hoofddoel is hetzelfde: de snelste zijn op het circuit. Dit is zeer zeker een race-georiënteerde motor, ontworpen voor supersport-rijder.


VN900
De VN900 combineert het uiterlijk, het gevoel en de uitrusting van een 'grote' cruiser met de handling-kwaliteiten en rijdersvriendelijke ergonomie van een middenklasser. De VN900 Classic is de uitgelezen machine om het plezier van 'cruisen' te ontdekken.

Vergelijkbare artikelen