FANtv-nl-logo-mobile

KTM introduceert oranje polsband

KTM is een campagne gestart om alle liefhebbers van de offroad sport te verenigen. Het symbool wordt de oranje polsband. Deze polsband is gratis bij elke officiële KTM-dealer te verkrijgen.


Het initiatief voor deze campagne is afkomstig van de Franse dochteronderneming van de in Oostenrijk gevestigde motorfabrikant. De reden is dat de omstandigheden voor de uitoefening van de offroadsport in Frankrijk door politieke besluitvorming ernstig zijn verslechterd.



Er werd een omvangrijke advertentiecampagne gestart, waarin sterren als de voormalige ski-koning en huidige rally-rijder Luc Alphand zich openlijk uitspraken voor een verantwoordelijke opstelling ten opzichte van de offroad motorsport. Daarnaast ontstond het idee voor de oranje polsband, waarmee offroadrijders kunnen aangeven dat zij op verantwoorde wijze omgaan met de natuur.


Het aantal sympathisanten voor deze actie groeide snel. De eerste 10.000 oranje armbanden waren in een mum van tijd afgegeven.


Ook in Nederland wil KTM dit opvallende, maar niet opdringerige symbool gaan toepassen om nu en in de toekomst een lans voor de terreinsport te breken. KTM en alle echte offroadfans respecteren en waarderen de natuur.


KTM maakt met de oranje polsband campagne geen onderscheid tussen rijders van verschillende motormerken. Het is immers de taak van alle offroadrijders om zich voor hun sport en voor het milieu in te zetten.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl