FANtv-nl-logo-mobile

Kawasaki op INTERMOT in Keulen

Kawasaki heeft voor het nieuwe modeljaar een grote hoeveelheid nieuwe motoren. De Japanners presenteerde deze op de motorbeurs in Keulen.


Kawasaki Z750 (2007) 
De Kawasaki Z750 is een nieuwe motor. Deze streetfighter heeft een agressieve en scherpe vormgeving. De doelstelling voor de nieuwe Z-serie is “True Street Performance” De nieuwe Z750 levert een krachtig vermogen, komt snel op toeren en biedt scherpe rijeigenschappen.


Kawasaki 1400 GTR 
Kawasaki heeft haar eigen idee over de ideale toermotorfiets. Het resultaat is de 1400 GTR. De Kawasaki 1400 GTR vertegenwoordigt een compleet nieuw genre uiterst krachtige motorfietsen: de Transcontinental Supersport. Deze 1400 GT is een ideale motorfiets voor langeafstandsritten op hoge snelheid.Kawasaki VN900 Custom  
De nieuwe VN900 Custom is een custom die weliswaar in de fabriek wordt gebouwd, maar die zich onderscheidt van de massa. Het is een machine van contrasten: het laaggeplaatste zadel, de brede achterband en het gesloten achterwiel tegenover de strakke en licht ogende voorzijde.


Kawasaki Ninja ZX-6R (2007) 
De ontwikkeling van de nieuwe Ninja ZX-6R begon met een schone lei: pure prestaties geleverd door één 599 cm³ supersport model in plaats van door twee, zoals in voorgaande jaren.Kawasaki Z1000
Kawasaki heeft een tweede nieuw model in de Z-serie voor 2007: de Kawasaki Z1000. De Kawasaki Z1000 heeft een dynamische uitstraling door zijn naar voren geplaatste massa en scherpe lijnen. Deze nieuwe 'super-naked' uit de 1000cc-klasse onderscheidt zich door een sterke acceleratie, goede remprestaties en een uitstekende handelbaarheid in de stad en op bochtige buitenwegen.


Kawasaki Versys 
Deze motor is gemaakt voor alle wegen waarop je rijdt, van straten in de stad tot Alpenpassen. De nieuwe Kawasaki Versys geeft rijders de mogelijkheid alles uit hun individuele rijstijl te halen en maximaal plezier te beleven op alle soorten wegen, in en buiten de stad.

Vergelijkbare artikelen