FANtv-nl-logo-mobile

Suzuki introductie 2008 modellen

In Rome werden de eerste nieuwe Suzuki 2008 modellen gepresenteerd. Maar liefst vijf nieuwe modellen zullen het Suzuki gamma gaan versterken.Als eerste komt Suzuki met een lichte scooter op de markt: de “Sixteen”. Een moderne scooter die verkrijgbaar zal zijn in 125cc en 150cc.


Daarnaast komt Suzuki verrassend uit de bocht met de nieuwe GSX650F. Een sportieve fiets met een vloeistofgekoeld motorblok dat vorig jaar al op de Bandits geïntroduceerd werd en voorzien van een volledige kuip.


Als derde nieuwe model werd de Suzuki C1800R geïntroduceerd. Een klassiek ogende powercruiser die naast de zeer moderne M1800R in het segment gevoerd zal worden.


Uiteraard mocht natuurlijk ook de B-King niet in de presentatie ontbreken. De uiteindelijke productieversie is klaar en zal dus nu ook op de markt gaan verschijnen.


En als laatste, maar zeker niet onbelangrijkste, werd de nieuwe Hayabusa onthuld. Zeer verrassend was dat het lijnenspel van de Hayabusa bijna geheel behouden lijkt, maar als je goed kijkt is alles aan de snelheidsduivel veranderd.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl