FANtv-nl-logo-mobile

Kawasaki Ninja 250R

De Kawasaki Ninja is een lichte en rijdersvriendelijke motor. Deze Ninja heeft een toegankelijke motorkarakter, compacte, lichte chassis en complete supersportstyling.


Dit lichte Ninja-model wordt aangedreven door een krachtige 249 cm3-parallel-twinmotor met veel koppel in het lage- en middelhogetoerenbereik en biedt allerlei rijdersvriendelijke kenmerken zoals een lage zithoogte, soepel werkende bedieningselementen en een comfortabele rijpositie.De motor van de Ninja 250R is ontworpen voor een soepele, traploze vermogensafgifte met veel koppel in het lage- en middelhogetoerenbereik. Rijders die het volledige toerenbereik benutten zullen plezierig worden verrast door de uitstekende prestaties bovenin. De motor is gemaakt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat rijders vele jaren van hun machine kunnen genieten.


Het frame en de achterbrug bieden een sterke, stijve basis voor de Ninja 250R. De sportieve voor- en achtervering en 17inch-wielen completeren een soepel aanvoelend, rijdervriendelijk pakket dat een vertrouwenwekkende stabiliteit biedt bij zowel lage als hoge snelheden.

Vergelijkbare artikelen