FANtv-nl-logo-mobile

Suzuki GSX-R1000 Ultimate Edition

De GSX-R1000 is nu nog sneller. Suzuki introduceert namelijk de Ultimate Edition.


Om goede prestaties te behalen is de verhouding tussen gewicht en vermogen zeer belangrijk. Bij het rijwielgedeelte is daarom gekozen voor exclusieve en vooral zeer lichte BlackStone Tek carbon wielen voorzien van extra lichte Spiegler remschijven en Pirelli Diablo Supercorsa racebanden. Stalen remleidingen en volledig instelbare Pazzo Racing hendels zorgen voor een optimale vertraging met een perfect gevoel. Een speciale GSX-R rem- en schakelset zorgt voor voldoende grondspeling.
De GSX-R1000 Ultimate Edition zal exclusief worden opgebouwd door Hoegee Suzuki Tuning. De Suzuki huistuner zal de GSX-R perfect prepareren en voor zien van een tuning stage 1 kit. Hierdoor kan de GSX-R1000 Ultimate Edition beschikken over een aantal extra PK's zonder daarbij aan betrouwbaarheid in te hoeven boeten. Een carbon Yoshimura Tri Oval slip-on met dual exit brengt het aantal kilo's nog verder omlaag.
De Ultimate Edition is verkrijgbaar in het zwart, zwart/goud en in de blauw/witte Suzuki racekleuren. De GSX-R1000 Ultimate Edition is uitsluitend op bestelling en in een zeer gelimiteerde oplage verkrijgbaar. Alle exemplaren worden voorzien van een uniek nummer op de kroonplaat, een officieel certificaat en zullen persoonlijk worden afgeleverd door Barry Veneman. In overleg met de officiële Suzuki dealer is de GSX-R1000 Ultimate Edition eventueel nog verder aan te passen naar eigen wens.

Vergelijkbare artikelen