FANtv-nl-logo-mobile

Bezetting Pajic-Kawasaki RT 2006 rond

De bezetting van Pajic-Kawasaki Racing Team voor het raceseizoen 2006 is rond. Er zal worden deelgenomen aan de ONK Supersport, Dutch Superbike en Superstock 600 (ONK Juniorstock).


De ZX-6RR in de ONK Supersport zal bemand gaan worden door Henk van de Lagemaat. Henk debuteerde vorig seizoen verrassend sterk in de ONK Supersport na diverse jaren ONK 250cc en een Grand Prix seizoen 250cc. Henk kijkt uit naar de kennismaking met de ZX-6RR waarmee hij vorig jaar regelmatig in gevecht was.In de Superstock 600 (ONK Juniorstock) zullen Sam van Rens en Ronald ter Braake de kleuren van het team gaan verdedigen. Ronald is nieuw in het team toch heeft hij zijn sporen al verdiend in de racerij. Hij is al een aantal jaren actief in de ONK en EK  kampioenschappen met als resultaat diverse prachtige podiumplaatsen. De verwachting is dan ook dat hij met Kawasaki wederom podiumplaatsen zal scoren. Sam was vorig jaar al een aantal keren actief voor het team in de ONK Supersport en is inmiddels bekend met en gewend aan de motor.


Eind vorig jaar konden we u al melden dat Arno Visscher komend seizoen in de Dutch Superbike de ZX-10 zal bemannen om een gooi te doen naar de titel die hij vorig seizoen net miste.


Blijft over Mile Pajic. De mensen die denken dat hij komend seizoen niet aan de start zal staan moeten we teleurstellen. Hij gaat zijn 30e raceseizoen in maar zal hoofdzakelijk actief zijn als testpiloot.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl