FANtv-nl-logo-mobile

Kawasaki ER-6f

De Kawasaki ER-6f is het jonge broertje van de ER-6n. Je hebt nu de keuze tussen een avant-garde gestylde naked versie of een verfijnde broer, uitgerust met kuip.


De ER-6f is een opstapmotor geschikt voor een breed publiek: ervaren of minder ervaren, jong of oud, man of vrouw. Het motorblok heeft rijdersvriendelijke vermogenseigenschappen, die het vertrouwen van de nieuwe rijder voor zich wint.


De f-versie wordt net als de 'n' aangestuurd door een twee in lijn-motor, verwerkt in een smal, lichtgewicht chassis, waardoor de ER-6f buitengewoon makkelijk te manoeuvreren is. De motorfiets beschikt over 72 pk en heeft een drooggewicht van 178 kilo.


De elektronische brandstofinjectie zorgt voor een constante vermogensaanvoer over het hele toerengebied. De ER-6f is milieuvriendelijk en voldoet aan de strenge Euro III-emissienormen. ABS is beschikbaar voor de ER-6f. 

Het grote verschil met de ER-6n is de aërodynamische volledige kuip, die zorgt voor een goede weer- en windbescherming. Voor diegenen die prestatiegericht zijn en die houden van snelwegen, is de ER-6f de beste keuze. Niet alleen de functionaliteit, maar ook het ontwerp zal een rol spelen in de vraag: wordt het een 'n' of een 'f'?

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl