FANtv-nl-logo-mobile

Buell zet deuren open

Op 30 en 31 maart aanstaande knalt Buell het motorseizoen open door de deuren van de Authorized Buell Dealers wijd open te zetten voor een ieder die nieuwsgierig is naar het merk Buell.


De 13 dealers in Nederland, 12 in België en het dealerschap in Luxemburg staan klaar om geïnteresseerden uitleg te geven waarom Buell zo'n bijzonder en individualistisch merk is.


Centraal tijdens het Open House staat de XB12STT Lightning Super TT.  Als jongste telg in de Buell Lightning familie combineert de Lightning Super TT een hardcore Streetfighter uitstraling met de wendbaarheid en stijl van Supermoto.

De Buell Lightning familie staat bekend om haar combinatie van functionele ergonomie voor de rijder met een sportieve stijl. Andere motoren zijn onder meer de XB9SX CityX om de Urban Jungle te temmen of de XB12Ss Lightning Long voor de langere mens.


Naast Lightning kent Buell de Firebolt die een sportievere rijhouding vraagt, maar ook het 1203cc V-Twin motorblok als krachtbron heeft. Het derde familielid is de adventure sport bike Ulysses. Deze alleskunner voelt zich thuis op en naast het asfalt en is niet bang voor de lange afstanden, maar houdt ook zeker van het stadsverkeer.


De Buell filosofie, de “Trilogy of Technology”, staat voor framestijfheid, massacentralisatie en een laag onafgeveerd gewicht waardoor de Buell motorfietsen een superieure handling, een krachtige en soepele acceleratie en het legendarische Buell koppel hebben.


De verschillende modellen staan klaar bij de dealers, waar de bezoeker een testrit kan maken en kans maakt  om een Buell voor een weekend te winnen.

Vergelijkbare artikelen