FANtv-nl-logo-mobile

Win de nieuwe TomTom RIDER!

en win dit nieuwe navigatiesysteem.


De Rider is speciaal ontwikkeld voor gebruik met handschoenen en is ook volledige waterdicht. Daarnaast komt de nieuwe TomTom Rider met Cardo Scala-Rider Bluetooth headset voor het ontvangen van de gesproken instructies in de helm. De nieuwe headset past op open- en gesloten helmen en biedt ruisonderdrukking zodat motorrijders instructies en telefoongesprekken helder kunnen horen.Het apparaat wordt ook geleverd met de nieuwe RAM bevestigingsset die praktisch op iedere motor past en makkelijk te monteren is. Het ontwerp is wereldwijd bekend en kan de moeilijkste condities die motorrijders tegenkomen weerstaan. Om maximale veiligheid te garanderen komt de nieuwe TomTom Rider met een stevige montage kit waarop de RAM bevestigingsset makkelijk past.


De nieuwe TomTom Rider is beschikbaar in 2 versies: Europa, deze bevat complete deur-tot-deur navigatie door West Europa, en Benelux. Deze versie is beschikbaar met kaarten van Nederland, Belgie en Luxemburg.


Voor motorrijders met een auto brengt TomTom een TomTom Rider carkit-accessoire op de markt waardoor deze ook in de auto gebruikt kan worden, net zoals de TomTom GO en de TomTom ONE reeks.

De prijs van de nieuwe Rider zal tussen 500 en 600 eurokomen te liggen. Het nieuwe navigatiesysteem is beschikbaar vanaf eind mei 2007, maar jij kan hem nu al winnen! Doe mee met onze prijsvraag!

Vergelijkbare artikelen