FANtv-nl-logo-mobile

Kawasaki Z750S

De Z-familie van Kawasaki werd twee jaar geleden uitgebreid met de nieuwe Z1000 en vorig jaar verscheen de nieuwe en succesvolle Z750. Deze Z750 wordt nu ook in de S-versie uitgebracht. Slinger één been over de Kawasaki en je voelt de pure sensatie en opwinding van deze Z750S.


Gebaseerd op de prestaties van de Z750, verbreedt de "S" het repertoire door meer nadruk te leggen op snelle ritten, toeren en rijden in groepsverband.

Rijgedrag
Door de halfkuip en de gewijzigde rijderspositie, is de afstelling van de vering veranderd, passend bij een groot aantal rij mogelijkheden van sportief rijden, rijden met passagier tot cruisen. Goed om te weten, niemand hoeft de goede handling kwaliteiten van de Z1000 en Z750 te missen.Hetzelfde kan gezegd worden over de opwindende, snel reagerende, vloeistofgekoelde 4 cilinder motor. Het enige verschil met de Z750 is de gewijzigde ECU afstellingen, die de andere luchtstroom, veroorzaakt door de half kuip, compenseert.Design
Ongeacht de duidelijk zichtbare "Z"-familie overeenkomsten, heeft de nieuwe Z750S zijn eigen verschijning. Mooiste van het "S"-ontwerp is zonder meer de halfkuip, die er voor zorgt dat de motor een gefixeerde uitstraling en effectieve windbescherming krijgt. Het S-model heeft Ninja-bloed. De scherp gesneden achterzijde valt op door het LED-staartje dat niet alleen zorgt voor uitstekende zichtbaarheid, maar ook voor een strak uiterlijk.Het comfort is ook verbeterd door de ontspannen rijderspositie. Het uit één deel bestaande zadel draagt bij aan de uitstekende ergonomie en biedt de rijder veel bewegingsvrijheid. Mooi gevormde handgrepen bieden stabiliteit aan een extra passagier.Zowel de lange cruising radius als de uitgebreide informatie op het dashboard, zullen ook de tourrijders bevredigen.


 


 

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl