FANtv-nl-logo-mobile

Kawasaki VN1600

Deze Kawasaki VN1600 Classic tourer is een perfecte fiets als je de dagelijkse beslommeringen zat bent en eens lekker een eind wilt cruisen. Deze motor is comfortabel, elegant en soepel. Cruise naar de rust op je elegante VN1600 Classic.Rijgedrag
De combinatie van een lage zit, eenvoudige bediening en het soepele koppel van de machtige V-Twin maken van de Classic de meest ontspannen cruiser die je kunt vinden. Laat je niet misleiden door het uiterlijk en de uitstraling die doen denken aan gisteren.


De Classic zit boordevol moderne technologie zoals elektronische brandstofinjectie waarmee kracht en beperkte uitstoot samen gaan. Soepele vering voor en achter, een comfortabele zitpositie en ergonomisch doordachte verhoudingen, zorgen ervoor dat je niet snel moe wordt op dit vliegende tapijt. De VN1600 Classic is er voor iedereen die zijn eigen tempo bepaalt.


De Kawasaki VN1600 classic tourer heeft niet veel vermogen, 67 pk, maar daarom is het nog wel een prima toermotor. Ongeveer 80 tot 85 procent van de koppel is al aanwezig zodra je op de 1500 toeren zit. Dit zorgt dat je vanuit lage toerentallen lekker door kunt accelereren.


Design
De motor oogt haast als een bankstel, zo comfortabel. Aan ze zijkant is de VN1600 voorzien van een stel dikke koffers, die mooi zijn geïntegreerd in de motor. Deze zitten standaard op de motor. Het windscherm zorgt ervoor dat je compleet uit de wind zit.


Een begrijpelijk en functioneel instrumentenpakket op de glanzende, naadloze brandstoftank vertelt je alles wat je moet weten over de prestaties van de Classic. Ook 's nachts kun je veilig de weg op. De enorme, zwaar verchroomde koplamp met een multi reflectorlens lichtprobleemloos de donkere wegen uit.
 Vergelijkbare artikelen