FANtv-nl-logo-mobile

Winter Station in het spoorwegmuseum

Gedurende de Kerstvakantie is het Spoorwegmuseum in winterse sferen. Er kan gratis geschaatst worden, gebruik worden gemaakt van een carrousel en natuurlijk is alles versierd.


Tijdens Winter Station ondergaat het hele Spoorwegmuseum een grote metamorfose: het hele museum wordt in winterse sferen gebracht met kerstbomen, versieringen, ontelbaar veel lampjes, een echte ijsbaan en een ouderwetse carrousel. Iedere dag zijn er bands en optredens dus kom genieten van de romantische kerstsfeer tussen de prachtige oude stoomlocomotieven.Winter Station loopt van zaterdag 19 december t/m zondag 3 januari.


1 avond gratis toegang
vrijdag 18 december is de grote opening van Winter Station. Om 19.00 uur zal de officiele opening plaatsvinden met een spectaculaire vuurshow. Daarna is het Happy Hour: publiek mag van 19.00 tot 21.00 uur gratis naar binnen!


Er kan geschaatst worden!
Ook dit jaar ligt er weer een echte ijsbaan tussen de treinen. Kom dus schaatsen op deze heel speciale overdekte ijsbaan. Schaatsen zijn gratis te leen!Ook de antieke carrousel zal weer zijn rondjes draaien. Een feest voor de allerkleinsten, terwijl hun pappa's en mamma's kunnen genoieten van muziek. Iedere dag zijn er weer andere optredens en bands te zien en te beluisteren. Klik hier voor het programma.


Alle informatie is te vinden op www.spoorwegmuseum.nl

Vergelijkbare artikelen