FANtv-nl-logo-mobile

Kerstmarkten in binnen- en buitenland

Kom  helemaal in de kerststemming met een bezoek aan één van de vele sfeervolle kerstmarkten. Hier vind je de leukste kerstmarkten in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg.

Wandel langs de gezellige kraampjes, waag een rondje op een van de schaatsbanen en warm op bij het haardvuur met een glaasje glühwein of warme chocolademelk.  Hier vind je alle kerstmarkten.

Kerstmarkten in Duitsland
In Duitsland zijn de kerstmarkten van Keulen, Oberhausen, Aken, Frankfurt en Düsseldorf het meest bekend bij het Nederlandse publiek. Deze steden liggen het meest dichtbij, en zijn geschikt voor een dagtrip van één dag. Om de sfeer echt te proeven is een overnachting echter aan te raden. Voor zijn deze overnachtingen eind november en december opvallend goedkoop. Kijk hier voor de prijzen.

Met een overnachting kun je ook kiezen voor een sfeervolle Duitse kerstmarkt iets verder weg. De kerstmarkten van Berlijn, Erfurt, Stuttgart, Dresden en Neurenberg lenen zijn echte aanraders en laten zich uitstekend combineren met een stedentrip. Dat geldt ook voor de kersmarkten in bijvoorbeeld Luxemburg en Parijs.

De kerstmarkten vinden over het algemeen plaats tussen eind november en  de kerstdagen zelf. Specifieke openingstijden per plaats vind je op de kerstmarktpagina van je keuze.

Bekijk hier het overzicht van alle kerstmarkten

Tags: kerst