FANtv-nl-logo-mobile

Aanbiedingen Wunderland Kalkar

Één van de meest populaire vakantieparken bij Nederlanders staat in niet ons land, maar net over de grens in het Duitse Kalkar.


Vlak over de grens bij Arnhem heeft de Nederlandse ondernemer Hennie van der Most een (nooit gebruikte) kerncentrale omgebouwd tot een heus pretpark. Naast heel veel atracties en speeltuinen vind je hier 5 restaurants, een kartbaan, een theater, heel veel gezellige cafeetjes en hotels.Zoals gebruikelijk zijn alle attracties van het pretpark bij de entreeprijs ingegrepen, maar in Wunderland Kalkar gaat men veel verder. Het hele complex is all-inclusive.  Alle maaltijden, snacks en (ook alcoholische) dranken zijn inbegrepen.
Hotels en restaurants
Het complex van Wunderland Kalkar bevat 6 hotels. Alle deze hotels vallen onder de all inclusieve opzet evenals de vele restaurants waaruit je kunt kiezen. Je kunt uit eten in ondermeer een steakhouse, een schnitzelhaus, een wokrestaurant en een buffet-restaurant. Het buffet is voor gasten gratis, voor de overige restaurants geldt een kleine toeslag.Aanbiedingen
Interesse in een voordelig all-inclusive verblijf in één van deze hotels met toegang tot het pretpark? Kijk dan hier voor de actuele aanbiedingen van Wunderland Kalkar.

Vergelijkbare artikelen