FANtv-nl-logo-mobile

De beste reissites

De beste reissites

Wil je goedkoop een buitenlandse reis boeken? Hieronder vind je een overzicht van de beste reissites waar je voordelig een vakantie of andere reis kunt boeken. Zoek je een complete reis? Alleen een vlucht? Alleen een hotel? Maakt niet uit.

De beste websites met stedentrips

De beste websites met stedentrips

Wil je een weekendje of een paar dagen naar een leuke stad? Kijk dan hier. We hebben de beste en meest voordelige betrouwbare sites met stedentrips voor je verzameld. Bij deze sites vind je stedentrips in Nederland, Europa en in de rest van de wereld.

Veilig van de zon genieten

Veilig van de zon genieten

Zodra de eerste zonnestralen te voorschijn komen, wil je zo snel mogelijk bruin worden. Voor je het weet, is het al te laat en ben je verbrand.

Reistip: Voorkom een jetlag

Reistip: Voorkom een jetlag

Reizen met het vliegtuig is de snelste optie om op een vakantiebestemming te komen. Een groot nadeel aan vliegen is een jetlag. En in het ergste geval kun je er dagen last van hebben.

De beste websites met last minute vakanties

De beste websites met last minute vakanties

Goedkoop op vakantie? Dat kan via een last minute. Een verre zonvakantie, een all inclusive hotel, wintersport, een stedentrip of een bungalow in een Nederlands vakantiepark? Dat (en hele veel meer) kan allemaal via last minute vakanties.

Diefstal tijdens je vakantie

Diefstal tijdens je vakantie

Eén van de grootste tegenslagen tijdens vakantie kan diefstal van je bezittingen of papieren zijn. Let daarom altijd goed op je spullen, want voorkomen is beter dan genezen.

Met de motor op vakantie

Met de motor op vakantie

Met de motor naar je vakantiebestemming geeft je veel vrijheid en stelt je in staat mooie routes te rijden. Daarnaast kun je in het vakantieland mooie tochten maken.

Alle vakantiepark-aanbiedingen bij elkaar

Alle vakantiepark-aanbiedingen bij elkaar

De aanbiedingen van ondermeer Landal, Center Parcs, Hogenboom en Roompot staan nu overzichtelijk bij elkaar op één site. Zo profiteer je altijd van de beste aanbieding!

Op golfvakantie

Op golfvakantie

Voor golfliefhebbers zijn er speciale golfvakanties te boeken. Deze zijn ook heel geschikt voor wie tijdens een clinic het golfspel weer leren kennen.

Reistip: Voorkom trombose

Reistip: Voorkom trombose

Wanneer je niet of nauwelijks beweegt bij langdurig zitten in vliegtuig, trein, auto of bus heb je kans op reizigerstrombose.

Pret bij de douane

Pret bij de douane

Voor durfals, die denken dat douane-beambten in het buitenland gevoel voor humor hebben, zijn er leuke kofferstickers te koop.

Reistip: Reizen tijdens het regenseizoen

Reistip: Reizen tijdens het regenseizoen

Verre reizen zijn erg populair. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun vakantie buiten Europa door te brengen. Landen in Latijns-Amerika, Afrika en Azië zijn populaire bestemmingen.

Zonnen? Smeer je in!

Zonnen? Smeer je in!

Iedereen kent het. Na een dagje lekker zonnen heb je in plaats van dat mooie bruine kleurtje een mooi rood kleurtje. Erg vervelend. Had je jezelf nou maar goed ingesmeerd.

Met de auto op wintersport

Met de auto op wintersport

 Als je met de auto op wintersport gaat krijg je te maken met extreme weersomstandigheden. Een goede voorbereiding is dan ook geen overbodige luxe.

Hipp(i)e tent

Hipp(i)e tentFlower Power staat voor vrijheid en voor ontspanning. Net zoals vakantie. De Volkswagenbus tent combineert Flower Power en vakantie, het is een opmerkelijke tent in de vorm van een hip(pie) Volkswagen busje. De VW TI uit 1965 stond model voor deze opmerkelijke tent.


De afmetingen van de tent zijn gelijk aan die van het klassieke busje. Rijden doet de tent niet, maar hij biedt wel plek aan vier personen. Een opmerkelijke tent voor op de camping, een festivalterrein of achter in de tuin.

Rondtrekken in een Volkswagenbusje is nu voor iedereen haalbaar. Zelfs voor wie geen rijbewijs heeft.


De Volkswagen tent is verdeeld in twee cabines en voorzien van een ademende binnentent. Hij wordt geleverd met een waterdicht grondzeil. De hoogte is 1,82 meter. Kortom een uitstekende tent met een wel heel originele vormgeving.

Meer informatie

De gevoelstemperatuur

De gevoelstemperatuur

In de winter lijkt het soms kouder dan het in werkelijkheid is. De KNMI vermeldt tegenwoordig zelfs deze gevoelstemperatuur. Maar wat is dat eigenlijk?

Vergelijkbare artikelen