FANtv-nl-logo-mobile

Een geslaagde ski-vakantie

Je kunt voor de goedkoopste last-minute gaan, maar ook voor kwaliteit. Hier kijken we naar drie wintersport-organisaties die meer aandacht aan hun aanbod besteden dan alleen het bedingen van de laagste prijs.


ChaletsPlus
ChaletsPlus biedt luxe, grote comfortabele chalets en appartementen die op de allermooiste plekjes liggen van belangrijke skigebieden in Oostenrijk. Direct op de piste of vlak daarbij. ChaletsPlus gaat echt voor kwaliteit, en bezorgt je zo een onvergetelijke wintersportvakantie.De prachtige, authentiek gebouwde vakantiewoningen in het aanbod van ChaletsPlus zijn stuk voor stuk privé bezit. Dat betekent een eigen stijl en de daarbij behorende luxe. ChaletsPlus kent de aangeboden huizen door en door: een deel is zelfs in opdracht van ChaletsPlus gebouwd. Alle huizen worden zorgvuldig geselecteerd en persoonlijk bezocht. De verhuur loopt exclusief via ChaletsPlus.
Hier vind je alle informatie


Skiën in Frankrijk
Skiën in Frankrijk is een website van Time Out Tours. Deze organisatie organiseert sinds 1978 wintersport vakanties naar Frankrijk. Ze bieden wintersport vakanties in alle soorten en maten. Van "gewoon lekker skiën', tot ski-vakanties voor mensen die precies weten wat ze willen.Als je bijvoorbeeld waarde hecht aan een wintersport-oord zonder flatgebouwen, maar wel met een authentiek dorpscentrum, waar je naast skiën ook andere activiteiten kunt ondernemen (en dan hebben we het niet over de aprez-ski bar), dan ben je hier aan het goede adres.


Ook levert Time Out Tours reizen waaraan bijvoorbeeld een beauty-arrangement is gekoppeld. Ideaal voor als je op vakantie gaat met iemand die niet (graag) skiet. Kortom, hier vind je meer dan een recht toe recht aan ski-vakantie.
Hier vind je alle informatie


Camelot Reizen
Camelot is een specialist in sportieve reizen. De reisorganisatie is ooit begonnen met het aanbieden van tennisreizen, iets wat ze nog steeds op grote schaal doen.Het aanbod wintersport reizen van Camelot is misschien niet supergroot, maar wel bijzonder goed. Men selecteert op prachtige accommodaties en betaalbare kwaliteit. Het is mogelijk meteen je ski-materiaal te boeken met vele voordelen zoals een gratis waxservice, een gratis kinderhelm voor de kleintjes en gratis onbeperkt materiaal wisselen.


Camelot Reizen verzorgt onbezorgde wintersportreizen naar Frankrijk, Oostenrijk, Andorra en Tsjechië.
Hier vind je alle informatie

Vergelijkbare artikelen