FANtv-nl-logo-mobile

Een fietsvakantie zonder bagage

Fiets-Fun biedt fietsvakanties aan in Nederland, Frankrijk, Denemarken en Duitsland. Maar ook in Suriname en Indonesië!

 

 

Op de fiets zie je veel meer van de omgeving dan met de auto, en je kunt een veel groter gebied bekijken dan als je gaat wandelen. De fiets is dus een ideaal transportmiddel voor een vakantie waarbij je een land of regio wilt kijken. Voor wie graag zo'n sportieve vakantie wil houden, maar geen zin heeft om zelf voor onderdak te zorgen en om zelf de bagage op de fiets mee te slepen biedt Fiets-Fun kant en klare fietsvakanties aan. Hierbij is niet alleen onderdak en bagagetransport geregeld, maar je fiets ook de mooist uitgestippelde routes.

 

 

Tenten
De overnachtingen vinden plaats in compleet ingerichte tenten. Deze tenten zijn reeds opgezet. Er zijn tenten beschikbaar van verschillende formaten, tot tenten voor maximaal zes personen.

 

 

Fietsroutes
De routes bestaan uit 3 geselecteerde campings. In 1 of in 2 weken fiets je langs deze 3 campings. De startcamping is tevens het eindpunt. Tijdens de wisseldagen brengt Fiets-Fun de bagage naar de volgende camping. Lekker gemakkelijk en dus ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen. Geen gesleep met de spullen, geen tent opzetten, geen bagage mee op de fiets en toch lekker actief bezig zijn. Fietsen mogen de mensen van huis meenemen, maar kunnen ook bij Fiets-Fun gehuurd worden tegen scherpe tarieven.

 

 

Om de dagelijkse "etappes" af te leggen hoef je geen getrainde fietser te zijn. De lengte ligt meestal tussen de 20 en 50 kilometer per dag.

 

Alle informatie kun je hier vinden

 

Vergelijkbare artikelen