FANtv-nl-logo-mobile

Op golfvakantie

Voor golfliefhebbers zijn er speciale golfvakanties te boeken. Deze zijn ook heel geschikt voor wie tijdens een clinic het golfspel weer leren kennen.

Golfreizen.nu is gespecialiseerd in het aanbieden van Golfreizen en Golfvakanties. Zowel met groepen als individueel kun je hier terecht voor een golfvakantie.

Deze reizen kunnen Nederland, Belgische Ardennen op de omgeving van Londen. Maar ook is Portugal, Egypte of zelfs Thailand.

 

 

De hotels zijn natuurlijk geselecteerd op de aanwezigheid van een golfbaan in de directe omgeving (waar je natuurlijk toegang toe hebt). Er is echter ook rekening gehouden met eventuele niet-golfende reisgenoten. Voor hen is er ook veel te beleven in de door Golfreizen.nu geselecteerde tophotels.

GVB Golfclinics
Wel trek in een golfvakantie, maar nog geen ervaring in dit spel? Golfreizen.nu biedt het hele jaar door GVB clinics aan in zowel de Portugese Algarve als de Spaanse Costa Blanca. Als onervaren golfer ga je het vliegtuig in, en met een certificaat van golfvaardigheid zal je vol trots de terugreis aanvaarden!

 

Vergelijkbare artikelen