FANtv-nl-logo-mobile

Goedkopere ski-oorden in opmars

Er worden momenteel vooral ski-vakanties in goedkopere vakantie-oorden geboekt. Ook zijn appartementen meer gewild dan anders. 


Nederlanders kiezen in aanloop van de winter van 2009-2010 massaal voor goedkopere skivakanties. Fanatieke wintersporters kiezen ten tijde van economische crisis voor goedkopere appartementen en wijken uit naar de minder bekende en daardoor voordeligere skigebieden."De verkoop naar de minder bekende plaatsen in Frankrijk en Oostenrijk steeg de afgelopen maanden met ruim 20%", vertelt Jacco Tas, commercieel directeur van reisorganisatie Bizztravel. "Vooral de Franse plaatsen Saint Fran(cc)ois Longchamp, Valloire en Saint Jean d`Arves zijn momenteel populair, maar ook het Oostenrijkse Ried verwelkomt de komende winter meer Nederlanders. Ook zien we dat er relatief veel mensen kiezen voor een appartement in plaats van een luxe hotel. Bijna 70% van de bezoekers van Bizztravel is opzoek naar een appartement", vertelt Tas.


Bizztravel is één van de grootste aanbieders van wintersportvakanties en heeft veel voordelige accomodaties in zijn pakket. 

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl