FANtv-nl-logo-mobile

De beste websites met stedentrips

Wil je een weekendje of een paar dagen naar een leuke stad? Kijk dan hier. We hebben de beste en meest voordelige betrouwbare sites met stedentrips voor je verzameld. Bij deze sites vind je stedentrips in Nederland, Europa en in de rest van de wereld.

stedentrip

Uw Stedentrip
Stedentrips over de hele wereld. Alleen hotel, alleen vervoer, of beide. Hier stel je je eigen stedentrip samen, met laagste prijs garantie! Ook voor groepsreizen, zakenreizen en vakanties.

Weekendje Weg (Alleen overnachtingen, geen vervoer)
Weekendje weg is de meest gebruikte website om een hotel of bungalow voor een stedentrip te boeken. Hier vind je zeer veel hotels tegen zeer scherpe prijzen.

Doordat iedereen zijn ervaringen kan toevoegen geeft Weekendje Weg een heel goed beeld van de kwaliteit van het hotel. Let op, alleen stedentrips in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk, en alleen overnachtingen.

De Jong Intra
Alle soorten stedentrips binnen Europa. Met bus, trein, vliegtuig of eigen vervoer. Heel goede aanbiedingen en goede hotels.

PrijsVrij
Stedentrips over de hele wereld. Wil je alleen een hotel of ook het vervoer? Bij PrijsVrij kan het beiden. Stedentrips naar alle wereldsteden, maar ook naar minder bekende steden overal ter wereld.

Peter Langhout Stedenreizen (busreizen)
Het bekende reisbureau Peter langhout Reizen biedt ook stedentrips aan. Natuurlijk tegen zeer lage prijzen!
 

Van Nood Reizen (georganiseerde busreizen)
Van Nood Reizen organiseert al 80 jaar georganiseerde busreizen door heel Europa. Naar tevredenheid van zijn klanten, want Van Nood is winnaar van de Zoover Awards en diverse andere prijzen. Ze bieden een mooi aanbod tegen lage prijzen.

eBookers
EBookers is een prijsvechter waar je naast hotels ook vluchten, huurauto's en andere benodigdheden voor een stedentrip kunt boeken.

Tags: Winkel-overzicht, stedentrips