FANtv-nl-logo-mobile

Groot vakantie-onderzoek

TUI Nederland (de grootste reisaanbieder van ons land) is nieuwsgierig naar jouw vakantie-ervaringen. Beoordeel je laatste vakantie(s), en maak kans op een reischeque van 500 euro!


TUI Nederland (de eigenaar voor o.a. Arke, Holland International, Kras en Lastminute.nl) is op zoek naar vakantie beoordelingen van vakanties in binnen- en buitenland en heeft daarom een grootscheeps vakantie-onderzoek opgezet! Het gaat om ervaringen van alle soorten en maten vakanties die er zijn. Van een kampeervakantie in Drenthe, een safari in Kenia, tot een luxe wellnessvakantie in een resort op Phuket. Ze willen graag weten hoe het vakantie adres was, de bediening, het zwembad, het eten, etc., etc. Dit onderzoek reikt verder dan alleen accommodaties van TUI Nederland.Er zijn heel veel vakantie beoordelingen nodig om het onderzoek vorm te geven en daarom wordt er een beloning gegeven. Laat weten wat je van jouw vakantieadres vond en maak kans op een dikke reischeque t.w.v. 500,-. Dat is een mooi bedrag voor een volgende reis!


Je kunt elk willekeurig hotel selecteren dan wel toevoegen en zowel een beoordeling over de accommodatie als je persoonlijke ervaring achterlaten. Optioneel kun je bovendien een leuke vakantiefoto uploaden.


Wil je meer kans maken op de reischeque? Je mag zoveel accommodaties beoordelen als je wilt (zolang het niet dezelfde accommodatie betreft). Per maand wordt er onder alle inzenders een reischeque t.w.v. 500,- verloot.


Doe mee aan het onderzoek, en win een reischeque van 500 euro

Vergelijkbare artikelen