FANtv-nl-logo-mobile

Alle informatie over cruises op één site

Droom je er van om met een luxe schip de wereldzeeën te bevaren? Kijk dan bij Captain Cruise, je vind er alle informatie over cruises.


De naam zegt het al: Captain Cruise is de kapitein op cruisegebied. Captain Cruise stuurt je bekwaam door de zee van duizenden cruisevakanties. Captain Cruise zorgt ervoor dat je veilig via internet cruises kunt boeken bij alle belangrijke aanbieders. En hij zorgt er voor dat je de allerlaagste prijs betaalt!


Het aanbod van cruises wereldwijd
Captain Cruise is een initiatief van ervaren mensen uit de reiswereld. Zij verbaasden zich dat informatie over cruises niet volledig en overzichtelijk op het web te vinden was. De meeste reizen zijn via internet te boeken, maar bij cruises bleek dat nog niet mogelijk. Tenslotte was het lastig om de laagste prijs voor een cruise te vinden. Met de lancering van Captain Cruise is dat allemaal opgelost.Uitgebreide informatie
Op de site vind je alle relevante informatie over de cruises. Allereerst is er de zoekmachine, waarmee je op diverse manieren makkelijk bij de juiste cruises komt. Heb je een mooie cruise gevonden, dan krijg je alle informatie over de route en het schip. Wilt je meer weten over de steden die het schip aan doet of de rederij waarmee je vaart. Met een enkele klik krijg je alle informatie.


Compleet online boeken
Heeft je jouw ideale cruise gevonden, dan kun je online zien of er nog plaats is en wat de tarieven zijn. Bent je overtuigd en ga je boeken, hou dan je paspoort bij de hand. Want je kunt uw cruise direct vastleggen, maar ook uw vlucht regelen, eventueel een hotel bijboeken en natuurlijk transfers van het vliegveld naar de haven of hotel vastleggen.


Maximale betrouwbaarheid tegen de laagste prijs
Captain Cruise is sterk in scherp geprijsde aanbiedingen en last minutes. Zo kun je vaak extra voordelig naar uw favoriete vaargebied afreizen. Maar ook in alle andere gevallen garandeert Captain Cruise je de allerlaagste prijs op het moment van boeken.


Captain Cruise is aangemeld bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Bovendien hanteert Captain Cruise duidelijke Nederlandse boekingsvoorwaarden. Zo wordt u maximale zekerheid gegeven dat uw cruisevakantie in goede en betrouwbare handen is bij uw Captain Cruise.

Vergelijkbare artikelen