FANtv-nl-logo-mobile

Reisinformatie voor last minutes en andere vakanties

Een last minute reis is snel geboekt. Maar bij het snel boeken van een vakantie vergeten mensen wel eens te denken aan een goede voorbereiding.

En dat terwijl er op het gebied van verzekeringen, reisdocumenten, vacinaties en geldzaken soms echt wel dingen geregeld moeten worden. Daarom is er een informatieve website opgezet waarop je snel alle benodigde informatie kunt vinden. Op deze website, MyTravelPlanner.nl, is alle relavante informatie te vinden van de Douane, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, de verzekeraars, gezondheidsinstanties en andere organisaties.

last minute reisinformatie

Om deze informatie op te vragen hoef je alleen wat data in te geven, zoals het soort reis dat je wilt maken (zakelijk of vakantie), de samenstelling van het reisgezelschap (alleenstaand, samen of met een gezin), de periode, en natuurlijk het land waar je naar toe gaat. Vervolgens krijg dan alle voor jou relevante informatie over reisdocumenten, veiligheid, gezondheid, geldzaken, verzekeringen, bagage en vervoer op een heel overzichtelijke manier aangeleverd. Zo heb je alle informatie op één site bij elkaar en krijg je alleen de informatie die voor jouw reis belangrijk is.

Een handige site die je zeker eens moet raadplegen als je last minutes of een andere vakantie boekt.

Tags: last minute

© FANtv.nl