FANtv-nl-logo-mobile

Luxe op vakantieparadijs Curaçao

Curaçao heeft als vakantiebestemming veel te bieden. Je kunt kiezen uit activiteiten zoals mountainbiken, zeilen, quadrijden of gewoon een ontspannende vakantie aan het strand.
Ook voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een luxe vakantie, biedt het eiland tal van mogelijkheden. Wat te denken van een romantisch diner voor twee aan het strand met op de achtergrond een ondergaande zon, een dagje op een privé jacht of een kamer in een waar designhotel. Curaçao kent talrijke exclusieve activiteiten en heeft meerdere hotels waar je als gast in pure weelde kunt logeren.Romantisch en luxe diner voor twee
Met zijn tweeën genieten van een intiem diner op het strand bij een ondergaande zon. Terwijl de ober de gasten op hun wenken bedient, verdwijnt de zon in de zee. Dit toppunt van luxe romantisch dineren, kan bij meerdere hotels op Curaçao. Het eiland kent daarnaast veel toprestaurants met typisch Antilliaanse of Europese gerechten op de kaart.


Een aantal Curaçaose chefs heeft zelfs een medaille gewonnen tijdens de Taste of the Caribbean 2006 verkiezing, uitgereikt door de Caribbean Hotel Association. En niemanmd neemt het je kwalijk als je na zo'n lekkere maaltijd bij een topchef nog even knus in een romantisch versierde strandstoel bijkomt van dat goede leven.


Wind in de zeilen
Om de wateren en kust van Curaçao te ontdekken heb je eigenlijk alleen maar een luxe zeiljacht of motorboot nodig. Die kun je huren voor twee personen en/of voor een vriendengroep. Alles kan op het gewenste tempo: af en toe stopt de schipper voor de liefhebbers die willen snorkelen of zwemmen. Er zijn meerdere bedrijven op Curaçao die boten (met of zonder schipper) verhuren.


Slapen in design
Of de vakantieganger nu op zoek is naar een modern designhotel, een charmante, comfortabele villa of een luxe hotel in koloniale stijl, op Curaçao is voldoende keus.Naast de grotere internationale hotelketens en intieme appartementen en bungalows, zijn er voldoende luxe hotels die net iets anders zijn dan de rest. Hotel Floris Suite, waarvan het interieur is ontworpen door Jan des Bouvrie, is er zo één. Geheel ingericht volgens deze stijl met sierlijke binnentuin en zwembad.


Beach resort
Voor wie de voorkeur geeft aan verblijf in een luxe villa is het Papagayo Beach Resort een alternatief. Ook deze stijlvolle villa's zijn ingericht door Jan des Bouvrie. Het Kura Hulanda Hotel (Hollands hofje) biedt een uitkomst voor mensen die graag overnachten in koloniale stijl. Dit is een charmant 'hoteldorp' met meubels uit alle hoeken van de wereld.

Vergelijkbare artikelen