FANtv-nl-logo-mobile

Cruiseschip met virtuele vensters

Niet iedereen die een cruise op zee maakt heeft het het geluk (of het geld) om een hut met uitzicht op zee te hebben. Maar natuurlijk wil je als passagier wel vanuit je hut kunnen zien dat je op zee zit.

Op het cruiseschip Navigator of the Seas van de Amerikaanse rederij Royal Caribbean hebben ze dit probleem slim opgelost door een aantal van deze hutten te voorzien van een digitaal venster.

cruise-virtueel-raam

Dit venster is een 80 inch HD flatscreen die hetzelfde beeld weergeeft als dat je zou hebben als je een groot venster in je hut zou hebben. Doordat het schip voorzien is van meerdere camera's kun je als passagier zelfs kiezen welke kant je vanuit je hut op wilt kijken. Zo heb je altijd vanuit je bed uitzicht op dat mooie eiland dat je passeert of op die met het schip meezwemmende dolfijnen.

Het flatscreen is dusdanig ingebouwd dat het net een echt raam is. Je kunt hem zelfs met gordijnen sluiten als je gaat slapen.

Met de Navigator of the Seas kun je een cruise over de Caribische Zee maken. Ondanks het virtuele venster moet je daar nog wel naartoe om van het uitzicht te genieten.

Tags: cruise

Vergelijkbare artikelen