FANtv-nl-logo-mobile

Stickers voor jouw interieur

Stickers zijn weer helemaal hip. En denk hierbij niet aan stickertjes voor op de autoruit of in het plakboek, maar voor in huis op die ene saaie muur of dat kale witte kastje.
Cut it Out heeft een groot assortiment aan stickers voor het interieur. Een nieuw verfje of behangetje kunnen een heel andere uitstraling geven. Maar wat als je nu geen zin hebt om te gaan verven of behangen? Interieurstickers zijn de oplossing!Je kunt kiezen uit meer dan vijftien prints, zoals bloemen, vlinders, draken en vogels. De stickers zijn verkrijgbaar in meer dan twintig trendy kleuren, dus er is altijd een passend ontwerp voor jouw interieur.


De stickers kun je niet alleen op muren maar ook ramen, kasten, deuren en alle andere gladde oppervlakken plakken. Zij zijn gemaakt van vinyl. Dit vinyl is, mits op een goede ondergrond geplakt, bestand tegen vocht en kan dus ook buiten worden toegepast. De meeste stickers kunnen als een geheel op het oppervlak bevestigd worden. Sommige ontwerpen moeten in delen worden geplakt. De stickers zijn weer te verwijderen, maar niet herbruikbaar. Alle ontwerpen zijn op maat te maken. Ook is het mogelijk om jouw eigen idee te laten ontwerpen.