FANtv-nl-logo-mobile

Renkoo: Online dienst om afspraken te plannen

Een afspraak plannen voor ene groep mensen is vaak een heidens karwei. De hierin gespecialiseerde website Renkoo maakt het je een stuk makkelijker.    

Een afspraak plannen voor een groep mensen is vaak een lastige zaak. Zie maar eens een plaats en een tijd te vinden die iedereen uitkomt. Met een beetje pech zit je dagen te mailen en bellen, en net als alles rond is loopt het ergens toch weer mis.


Gelukkig is zo'n hele procedure van afspraken maken en plannen goed te programmeren. En als je zo'n programma aan de communicatiemogelijkheden van internet koppelt wordt het allemaal een stuk eenvoudiger.


Het bewijs levert Renkoo, een gratis online dienst die helemaal is gericht op het maken van groepsafspraken. Geen moeilijke toestanden bij Renkoo. Je geeft enkele mogelijke tijden en plaatsen voor de afspraak in, evenals een adressenlijst van de deelnemers, en Renkoo gaat aan de slag om een plaats en datum te bepalen waarop iedereen kan. Via e-mail, maar ook SMS kan er contact opgenomen worden met de deelnemers. Er kan zelfs gechat worden om de laatste details te regelen. Wat grappig is: zelfs deze chats om afspraken te plannen kunnen door het programma gepland worden.Gaat het om een uitgebreide lijst aan deelnemers die uitgenodigd moet worden? geen nood, je hoeft niet alle gegevens in te voeren. Importeren van adreslijsten uit bijvoorbeeld Outlook, Gmail, Hotmail of Plaxo is mogelijk.     

© FANtv.nl