FANtv-nl-logo-mobile

Designradiatoren: warm maar ook mooi

Heb jij nog zo'n ouderwetse radiator aan de muur hangen? Het is noodzakelijk voor een lekker warme huiskamer, maar wist je ook dat het veel mooier en handiger kan?Design
De tijd dat een radiator alleen maar voor warmte zorgde is geweest. Tegenwoordig geeft een radiator status aan je huis. Soms is niet eens meer te zien dat de radiator een onderdeel van de centrale verwarming is, want de gekozen radiator aan de muur lijkt meer op een kunstwerk dan een verwarmingselement.


Designradiatoren zijn er in allerlei kleuren, soorten en maten. Zo bestaan er onder andere trapeziumvormige, ronde en platte radiatoren. Als je kijkt naar het totale aanbod zie je veel horizontaal geplaatste buizen met ruimte ertussen, verticaal naast elkaar staande lamellen en kleine felgekleurde vierkante oppervlaktes.


  


Maatwerk
De Warmteservice-winkels voeren een compleet assortiment m.b.t. alles op het gebied van verwarming. Zo verkoopt Warmteservice alle beken­de merken CV-ketels. Inspelend op de vraag naar mooie radiatoren voert Warmteservice ook een uitgebreid assortiment decoratieve radiatoren van o.a Thermic, Acova, Vasco, Jaga, Global en Zehnder.


Wie koopt bij Warmteservice verzekert zich, naast vaste lage prijzen, van deskundig advies en een perfecte service. Warmteservice kan je helpen met het uitzoeken van de verwarming die jij wilt. Ze geven je advies en kunnen precies vertellen waar je op moet letten.Warmteservice.nl
Op de site vind je de nieuwste functionaliteiten, o.a. filter- en vergelijkingsmogelijkheden en een unieke lijst met bijbehorende artikelen. Verder zie je hier alle relevantie product- en prijsinformatie. Warmteservice Online, biedt de beste webshop op het gebied van verwarming met 35 vestigingen in Nederland.


© FANtv.nl