FANtv-nl-logo-mobile

Antiek en Design: Inspirerende voorbeelden

Door antiek en exotische kunstobjecten als decoratie te gebruiken kun je prachtige stijlvolle effecten bereiken. Mooie voorbeelden daarvan zijn te zien op de website Antiek & Design.

Marie-José Janssen begonin 1990 vanuit passie en liefde voor mooie stukken antiek en bijzondere curiosa de winkel Amorini.. Samen met haar man Carolus werd antiek vanuit heel Europa ingevoerd om een mooie, steeds wisselende collectie aan te kunnen bieden. Tafels uit Frankrijk, kasten uit Engeland, zelfs unieke objecten uit Afrika werden geïmporteerd en verkocht. Hieruit is later de website Antiek & Design voortgekomen waarop je al deze objecten, meubels en decoratiestukken kunt bekijken.

antiek en design 1

“Voor ons is het een soort uit de hand gelopen hobby”, aldus de eigenaresse. “Wat begon met het verzamelen van antiek en curiosa voor in ons huis, groeide al snel uit tot een inspirerende winkel. We zijn begonnen in als klein winkeltje achter de bloemenwinkel op de Abcovenseweg en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige interieurzaak, waarbij het persoonlijke advies hoog in het vaandel staat. In eigen werkplaats worden diverse restauratie werkzaamheden uitgevoerd aan spiegels, lampen, kasten en oude olijfpotten.”


antiek en design 2

“Onze zonen hebben onze stijl overgenomen en er een eigentijdse twist aan gegeven door mooie, oude, doorleefde stukken te combineren met strak design. Op die manier is het nieuwe concept Antiek en Design ontstaan. Bij dat nieuwe concept hoort ook een eigentijdse webshop, die spannend, uitnodigend, inspirerend en makkelijk navigeerbaar is. Inmiddels werken we samen met een aantal bekende en minder bekende designmerken. Dit in combinatie met de steeds wisselende collectie antiek en curosia zorgt voor een website vol producten en inspiratie voor een eigentijds, doch tijdloos interieur."

antiek en design 3

Bekijk de website Antiek & Design voor inspirerende voorbeelden.