FANtv-nl-logo-mobile

Keurmerk Groenkeur, meer zekerheid

Bij het aanleggen van een tuin heb je wel kennis en tijd nodig. Ook bij het onderhoud komt nogal wat vakmanschap kijken. Het inschakelen van een hovenier is de oplossing.Maar hoe weet je nu zeker dat je ook een vakbekwaam persoon en geen beunhaas in de tuin hebt staan? Om zeker te zijn dat je met een gecertificeerd bedrijf werkt, heb je het keurmerk Groenkeur. De Stichting Groenkeur beheert het keurmerk met als doel om de kwaliteit van werk en vakmanschap in de groene sector te bewaken en te bevorderen. Alle Groenkeur gecertificeerde bedrijven hebben bewezen betrouwbaar en vakbekwaam te zijn. Groenkeur is het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers, groenvoorzieners, boomverzorgers en dak- en gevelbegroeners.Duidelijke afspraken
De meeste misverstanden tussen hoveniers en hun klanten gaan over meerwerk. Groenkeur geeft je de garantie dat alle afspraken schriftelijk worden vastgelegd, dus ook meerwerk en oplevering. En voordat het werk begint, ontvang je een duidelijke offerte en een plan van aanpak. Zo weet je vooraf altijd zeker wat je achteraf kunt verwachten.


Boomverzorgers
Voor het snoeien van bomen kun je de Groenkeur boomverzorgers inschakelen. Je weet dan zeker dat jouw boom in goede handen is en dat het karakter van de boom behouden blijft. En voor het aanplanten van nieuwe bomen krijg je een betrouwbaar advies over de soorten die passen bij de standplaats, de grondsoort en de stijl van de tuin en het huis.


Dak- en gevelbegroeners
Naast hoveniers, boomverzorgers, groenvoorzieners heb je ook nog de Groenkeur dak- en gevelbegroeners. Dit zijn specialisten in groen én in bouwtechnische zaken. Veel daken zijn geschikt voor lichte begroeiing. Er zijn ook daken waar gerust een complete tuin op aangelegd kan worden. Handig voor als je drie hoog woont. De dak- en gevelbegroeners weten als geen ander welke plantsoorten geschikt zijn en zij geven jou de garantie dat je geen lekkage krijgt.


Inmiddels zijn er vele gecertificeerde bedrijven in heel Nederland, dus er is altijd een gecertificeerd bedrijf bij jou in de buurt met het specialisme dat je zoekt.

Vergelijkbare artikelen